Què vol dir «destrucció després de la lectura»?
Quan el destinatari obre l'enllaç, li mostrem el secret una vegada i després destruïm per sempre el contingut xifrat. Si algú obre el mateix URL una segona vegada, encara que sigui qui l'ha enviat, veu l'avís que el contingut s'ha destruït. No queda res que es pugui filtrar.