Hvad betyder ”Slet efter læsning”?
Når modtageren åbner linket, viser vi hemmeligheden én gang og sletter derefter det krypterede indhold for altid. Åbnes den samme URL igen, også af dig, vises en meddelelse om, at indholdet er slettet. Der er intet tilbage, der kan lække.