Co znamená „zničit po přečtení“?
Když příjemce otevře odkaz, zobrazíme mu tajnou zprávu jednou a pak zašifrovaná data natrvalo zničíme. Kdo otevře stejný odkaz podruhé, uvidí oznámení, že obsah byl zničen. Platí to i pro vás. Nezůstane nic, co by mohlo uniknout.