Mitä ”tuhoutuu lukemisen jälkeen” tarkoittaa?
Kun vastaanottaja avaa linkin, näytämme hänelle salaisuuden kerran ja tuhoamme sitten salatun sisällön pysyvästi. Kun sama URL-osoite avataan toisen kerran, se näyttää ilmoituksen siitä, että sisältö on tuhottu, vaikka avaaja olisit sinä itse. Mitään vuotavaa ei jää jäljelle.