Τι σημαίνει «διαγραφή μετά την ανάγνωση»;
Όταν ο παραλήπτης ανοίγει τον σύνδεσμο, του δείχνουμε το μυστικό μία φορά και μετά καταστρέφουμε οριστικά τα κρυπτογραφημένα δεδομένα. Αν το ίδιο URL ανοιχτεί δεύτερη φορά, ακόμη και από εσάς, δείχνει ότι το περιεχόμενο έχει διαγραφεί. Δεν μένει τίποτα που να μπορεί να διαρρεύσει.