Send en sikker besked

    Krypter beskeden i din browser, og send et link, der kan læses én gang.

    0/10.000 tegn

    Beskyttelse med adgangssætning fås på Pro-planen (29 US$/md.). Se planerne

    ”Slet efter læsning” er altid slået til for anonyme hemmeligheder. Linket selvdestruerer efter én visning.
    Slet efter læsning
    Krypteres i din browser
    Udløber efter 7 dage, hvis det ikke er læst

    Kræver ingen konto. Free-planen er gratis for altid.

    Sådan virker det

    1. 01

      Indsæt en adgangskode, en nøgle eller en fil

      Indholdet krypteres i din browser, før noget sendes. ”Slet efter læsning” er slået til for alle anonyme hemmeligheder.

    2. 02

      Send linket

      Én URL. Nøglen efter # bliver i browseren og når aldrig vores servere.

    3. 03

      Den gemte hemmelighed er væk

      Første gang linket åbnes, slettes chifferteksten. Ved et nyt besøg, uanset fra hvem, vises meddelelsen om, at indholdet er slettet.

    Kryptering i browseren blev lanceret den 29. september 2026. Hemmeligheder, der blev oprettet før den dato, lå gemt som klartekst, indtil de udløb, og vi kan stadig se en fils navn, størrelse og type. Læs hele sikkerhedsmodellen.

    Det gør beskeden sikker

    Tre egenskaber. Teksten krypteres på din enhed med AES-GCM-256, før noget bliver sendt. Nøglen ligger i linket efter #, og den del sender browsere aldrig til en server, så LinkPilot kan ikke læse beskeden. Og beskeden kan kun vises én gang, for første visning overskriver den gemte chiffertekst. En besked, der er ulæselig, mens den ligger gemt, og væk efter én læsning, er så sikker, som en besked kan være, når den stadig skal kunne leveres via almindelig e-mail eller chat.

    Send en sikker besked til hvem som helst

    Skriv beskeden ovenfor, tryk på knappen, og send linket gennem den kanal, du bruger i forvejen. Modtageren åbner det i en hvilken som helst browser og skal hverken have en app eller en konto. Skal du sende en sikker besked til en telefon, så indsæt linket i en sms. Sms'en indeholder ikke noget følsomt, kun et link, der er ubrugeligt efter én visning.

    Udløb, tilbagekaldelse og en ekstra faktor

    En anonym besked, der ikke bliver læst, udløber efter syv dage. Med en gratis konto kan du vælge én time, 24 timer eller syv dage og tilbagekalde beskeden fra dashboardet. Pro tilføjer en adgangssætning, som du deler ad en anden vej, en selvvalgt udløbsdato med klokkeslæt og en revisionslog, der registrerer hver visning og hver sletning. Siden om krypterede links forklarer kryptografien mere detaljeret.

    Ofte stillede spørgsmål

    Pro koster 29 $ om måneden og tilføjer en adgangssætning på hver hemmelighed, en selvvalgt udløbsdato med klokkeslæt og revisionsloggen, som registrerer hver visning, sletning og tilbagekaldelse. Se planerne.

    Relaterede sider

    Alle anvendelsesområder